dimarts, 4 d’octubre del 2011

Opinió Pública

Arrel de la noticia protagonitzada pels companys de Bellvitge, els medis informatius han començat a interessar-se per la nostra iniciativa.
Publicitar-lo creiem que és necessari per tal de buscar un recolzamnet per part de la societat civil que ens acompanyi en el nostre projecte.
Us animem a fer-ne difussió i a demanar que no ens aturem.

Gràcies a tots els que ens visiteu. Us agrairiem comentaris, sugeriments i ajuts. Ens caldrien col·laboradors amb expertessa en el camp de la gestió de blogs, pàgines web, xarxes socials, consulturia laboral, consultoria legal, economistes... Sumem esforços de forma altruista en be de la comunitat.

La Vanguardia
Asociación Española de Gastroenterologia
JANO

1 comentari:

JORDI PALACIN ha dit...

L'efecte sobre l'opinió pública de l'actitud presa pels cirurgians de l'hospital de Bellvitge ha estat contundent. Aquest exercici de responsabilitat vers als seus pacients crec que ha de ser imitat per tots els professionals de la salut.
Una vegada ha passat el període estival, ha arribat el moment de fer difusió de les nostres intencions i buscar la complicitat de totes les institucions implicades i el suport de l’empresa privada.
Os animo a començar a treballar. Segur que ens farem notar!!!!