divendres, 30 de setembre del 2011

NOTA DE PREMSA 30 SETEMBRE 2011

NOTA DE PREMSA




Una Jornada per Catalunya és una associació de professionals de l’àmbit quirúrgic formada per l’equip humà que cal per dur a terme una intervenció quirúrgica: des del cirurgià fins al personal de neteja, l’anestesiòleg, diplomats en infermeria, auxiliars d’infermeria, portalliteres, administratius─.



La finalitat d’aquesta associació sense ànim de lucre és que els professionals d’aquest àmbit donin una jornada laboral a fi que amb aquest acte es faciliti la reducció de les llistes d’espera quirúrgiques generades arran de les retallades (tancament de sales quirúrgiques durant l’estiu d’enguany) a les comarques de l’Alt Camp i Conca de Barberà. Es tractaria d’una ONG dirigida als nostres pobles i als nostres ciutadans. Perque creiem en la Sanitat pública de qualitat que hem aconseguit



Aquesta associació va néixer al voltant de març amb les primeres notícies de les retallades. Fins ara els passos han estat: aprovació i enregistrament dels estatuts de l’associació, creació d’un blog ─http://unajornadapercatalunya.blogspot.com/─,compte de facebook, compte de twitter. Ens hem posat en contacte amb el Sr Albert Batet com a president del Patronat de la Fundació del Pius Hospital de Valls per oferir la nostra feina i demanar col•laboració en tan en quant hem de realitzar la nostre feina a un quiròfan, i es necessita un material fungible per realitzar-la. Des de Juliol i fins avui no hem obtingut cap resposta. Hem contactat amb la Gerència de l’Hospital que encara no ens ha donat resposta.



Donades les últimes notícies de que cirurgians de Bellvitge i de Sant Pau han ofert les seves mans per alleugerir les esperes de pacients amb neoplàsies hem cregut convenient fer aquesta nota de premsa per oferir la nostra feina a la població, a la societat civil, ja que potser així podrem sumar esforços de cara a dur a terme el nostre propòsit.



Valls, 30 de setembre de 2011



unajornada percatalunya unajornadapercatalunya@gmail.com

dijous, 29 de setembre del 2011

Bellvitge

Avui els medis informatius s'han fet resó de l'oferiment de professionals de la sanitat del Hospital Universitari de Bellvitge. S'han ofert per contribuir a alleugerir les llistes d'espera de cirurgia oncológica.
Nosaltres creiem que aquest oferiment no pot passar desapercebut, i ès cert que obrir un quiròfan es complexa, però necessita un ingredient bàsic. Voluntat!. Sembla que hi ha professionals que han donat un pas endavant, ara cal que altres ho facin per poder sumar esforços i fer-ho possible.
Us deixem l'enllaç del Diari Ara , pero avui a RAC1 el Sr. Basté també ens ho informava. De camí a la feina ho hem sentit per la radio i els telefons mòbilsdels nostres associats han començat a sonar per recordar que nosaltres també volem sumar-nos, des de fa mesos, a aquest sentiment.
Ho farem!

Diari Ara