dissabte, 21 de maig del 2011

Jornada de reflexió

Avui en diuen jornada de reflexió....peró cada dia ho hauria de ser.Des de fa dies milers de persones mostren el seu descontent als carrers i a les places dels nostres pobles i ciutats. Una manera de dir, no volem viure així, cal buscar maneres diferents.
Aquesta reflexió no ha de ser flor de un dia, ha de canalitzar-se per poder aprofitar la força de la ilussió d'una societat, d'una cultura d'unes persones per ser millors.
Reflexioneu i despres actueu sense deixar de somiar en una mon i una societat millor, molt més humana. Nosaltres, modestament, ho procurarem.

La nostra reflexió es que cada dia que passa té més sentit el nostre objectiu i cada dia el veiem més necessari. Ens "indigna" que es pugui fer "pagar" a la gent gran, als mès dèbils amb una mena d'oblid institucional que ès el postposar les actuacions de mirrora de la salut. El temps, per a molta gent no ès que no sigui or, es la seva vida i una vida que tots voldriem, si ès tractes de nosaltres, viure-la plenament.

Així doncs el que no vulguis per tu no ho vulguis per ningú i recordar que No ès més ric qui més té sinó qui més dona. Seria un escandol que algú aprofitant la seva feblessa els induis, per desesperació a gastar el que no tenen per una mica més de qualitat de vida que ara, sembla ser que els volen escatimar.

Que tingueu un bons dies de reflexió!. Feu-le sentir, aquí també!, us ho agraïrem.

Una Jornada per Catalunya.