divendres, 7 d’octubre del 2011

Segon pas

Com ja comentàvem poc desprès de la nostra fundació com Associació, calia fer passos per tal de poder veure la llum al nostre objectiu.

El primer, el QUE?. Explicar a traves del contacte directe, del blog i de les xarxes socials, el nostre objectiu i buscar un ampli suport de les persones.


Quedava donar el segon pas, el COM?. Per fer-lo era bàsic afegir dues columnes més, imprescindibles per formar el trípode per sustentar el nostre objectiu. Buscar que les institucions sanitàries comarcals sumessin esforços amb nosaltres. Per això vam contactar amb el President de la Fundació i posteriorment amb la Gerència del Pius Hospital. Els contactes han estat positius i ens porten a un repte comú fer possible el COM i poder determinar el QUAN?.
El trajecte no és fàcil, caldrà trobar un finançament que ens permeti poder-ho portar a terme i així concloure amb èxit el segon pas.

D'una cosa estem convençuts, a cada nova aportació es més proper el resultat, i ara la suma sembla que apunta a un resultat molt encoratjador.