dijous, 22 de desembre del 2011

NO CAL......la resposta del Patronat del Hospital


Fa massa dies que no publiquem al blog. Son moments prou complicats com per defallir, però tot te una explicació.
Finalment, el que semblava una bona expectativa referent a la col·laboració entre la nostra Associació Una Jornada per Catalunya i el Patronat del Pius Hospital de Valls no ha estat possible.
 El Patronat a través del Sr. Gerent ens ha comunicat que creien que “No calia la nostra col·laboració” doncs no existeix cap problema amb les llistes d’espera i que l’activitat que realitza i realitzarà l’hospital assolirà els compromisos del Departament de Salut envers la població.
No cal… no som necessaris… Be!. El temps posa les coses, les idees, les posicions, els actes I les paraules al seu lloc. Nosaltres  sabíem i sabem que la nostra proposta no pot tirar endavant sense un mínim finançament (disposàvem de dues persones que ens volien fer una donació) i unes instal·lacions on poder portar-la a terme, aquest punt inviable perquè el patronat no vol. Que , ara més que mai, cal sumar i no pas dividir. Hem viscut campanyes solidaries fa uns dies al nostre país que omplen d’orgull, el Gran Recapte per aconseguir aliments per la gent necessitada, o la Marató de TV3 que en la seva 20 edició ha aconseguit recursos econòmics per la investigació mèdica. Per tot això continuem pensant que el nostre país, Catalunya, és un país solidari, on sabem sumar, potser és que algú creu que na nostra “suma” es innecessària i pueril, nosaltres no, per això pensem igual que mesos enrere, continuem oferint el que oferíem a la població de les nostres comarques, que no sigui per nosaltres.